Dagligt

JAG BLIR MED PODD! Och börjar blogga igen hehe

HEJ!

WOW! KUL! Kolla, jag och Michaela Forni ska (äntligen) börja podda! Vi har pratat om det i ett år men nu blir det fan av.

Vi kommer prata om kärlek, sorg, ångest ja allt sånt som man går igenom i livet. Och så är vi lite kul med!

Den kommer heta Forni & Hamilton, kommer ut om cirka två veckor och kommer förhoppningsvis vara er favoritpodd. Både jag och Mickan skriver ju mycket om just allt detta men är ändå ganska olika som personer, vilket gör att det liksom inte är två som sitter och säger typ samma saker utan som kan mötas i erfarenheter och prata om saker ur olika perspektiv. Kommer bli fint!

LYSSNA? JA!

Jag och Forni med Fingal och Roland på Mickans Whyred x Nivea -event

 

Puss trevlig helg

2 svar till “JAG BLIR MED PODD! Och börjar blogga igen hehe

  1. Petra skriver:

    Snälla, se till att ni släpper den på Acast också! Vill så gärna lyssna.

  2. Sofia skriver:

    Underbar podd, bästa 40 minuterna på länge. Undrar bara om ni kunde länka bestsecret länken då jag bara får fram att sidan ej hittades. Hade betytt jätte mycket. Kramisar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.