Mina texter

sjuk grej

Var inne på Pinterest och såg en text jag verkligen kände igen. Typ jättemånga gånger har den blivit pinnad, skriven i olika typsnitt och hej och hå. Jag kände igen den liksom inne i mig och ba…. fast vänta här nu. Jag har väl skrivit denna? Såklart är det någon annan som har länkat in sig själv som källa vilket är skitsamma pga blir bara smickrad egentligen, men efter en stunds googlande insåg jag att det fan visst är jag som skrivit. Så, inte för att claima men för att påminna, från Michaela år 2014, ett par sanningens ord som behövs mer nu än någonsin:

2 svar till “sjuk grej

  1. Ia skriver:

    Michaela! Ramlade in här för första gången och fastnade direkt. Wow. Har du skrivit något längre? En bok? En novellsamling? Snälla överväg det annars! Fastnade så för ditt sätt att skriva

    1. michaela skriver:

      Heej! Roligt att höra. Välkommen! Och tack! Jag håller på 🙂 Kommer nästa sommar om allt går som det ska. Hoppas du läser!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.