Uncategorized

What if

Tänk om du bara var som jag trodde
Tänk om du bara inte var som honom
Tänk om du bara kunde förändra mig
Tänk om du bara kunde fått mig att tro
Att det finns någon för mig

5 svar till “What if

 1. Erica skriver:

  Vilken fin blogg du har Michaela!
  (jag vet, jag är lite sen, hittade hit precis!) 🙂

  1. michaela skriver:

   haha, varmt välkommen hit! <3

 2. miranda skriver:

  Motivering till blog awards:
  Michaela skriver texter som berör till både tårar och skratt, som sätter sig i hjärta och hjärna och etsar sig fast. Texter man tänker på och som sitter kvar länge. Michaela skriver på ett sätt som får en att rysa, och som verkligen berör. Hon är så värd att vinna guldpennan.

  1. michaela skriver:

   det värmer <3

  2. michaela skriver:

   tack fina! det värmer <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.